Interim dienstverlening

Interim opdrachten

Als je voor een paar maanden een professional op financieel gebied nodig hebt, ben je aan het juiste adres. In de functie van financial controller, businesscontroller of senior assistent-accountant ben ik het gehele jaar door beschikbaar.  

Doorlopende of eenmalige dienstverlening

Financiële administratie

Natuurlijk begint het allemaal met het goed inrichten en boeken van je administratie. Dat is de basis waarop we verder gaan bouwen. Dit kan ik voor je doen, maar als je het ziet zitten en er geen hoofdpijn van krijgt, kan je het natuurlijk ook zelf doen. 

Belastingaangiften

Voor particulieren, ZZP-ers en bedrijven kan ik alle soorten aangiftes verzorgen. Ook voor vragen over of het aanvragen van toeslagen ben je aan het juiste adres.

Fiscaal advies

In 2014 ben ik ingeschreven in het Register Belastingadviseurs (RB), nadat ik mijn studie voor belastingadviseur had afgerond. Om lid te mogen blijven, volg ik regelmatig bijscholingscursussen, dus ik ben altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen.

Belangrijk om te weten: door het netwerk dat ik door de jaren heen opgebouwd heb, heb ik altijd een achtervang voor de complexe vraagstukken waar extra deskundigheid goed van pas komt. 

Rapportages en jaarrekeningen

Voor meer inzicht in de financiële huishouding van jouw bedrijf en/of  om een strategie voor de toekomst op te zetten, kan het zeer nuttig zijn een liquiditeitsprognose en/of (meerjaren)begroting op te stellen. Ook dit kan ik verzorgen.

Als het gewenst is, kan ik jaarstukken opstellen. Ook het deponeren van de jaarstukken bij de KvK kan ik verzorgen. 


En natuurlijk geeft dit nieuwsgierige Aagje u gevraagd en ongevraagd advies.