Belasting aangifte

Voor particulieren, ZZP-ers en bedrijven kan ik alle soorten aangiftes verzorgen. Daarbij is de aangifte Inkomstenbelasting een veel voorkomende, maar ook een aangifte BTW, vennootschapsbelasting, schenkbelasting of erfbelasting kan ik voor u verzorgen.

In 2014 ben ik ingeschreven in het Register Belastingadviseurs (RB), nadat ik mijn studie voor belastingadviseur had afgerond. Om lid te mogen blijven volg ik regelmatig bijscholingscursussen, daardoor ik ben altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen.

Belastingaangifte particulieren

De meest voorkomende aangifte is de aangifte Inkomstenbelasting. Jaarlijks wordt er voor vele miljoenen aan aftrekposten niet toegepast. Er wordt dus teveel belasting betaald!

Op het voor-ingevulde biljet of formulier door de Belastingdienst staan bijvoorbeeld niet die aftrekposten die de Belastingdienst nog niet van u kent, zoals ziektekosten, betaalde dividendbelasting, kosten van hypotheek advies, taxatiekosten eigen woning etc.

Ook wordt er soms niet aan gedacht dat sommige mensen ook in aanmerking komen voor één of meer van de diverse toeslagen. Ook daarbij kan ik u van dienst zijn. 

Aan de hand van een handige checklist gaan we na welke gegevens nodig zijn voor de aangifte. Aanleveren van die gegevens kan vervolgens digitaal of op papier, dat ligt eraan waar uw voorkeur ligt.

Belastingaangifte Ondernemers

Aagje Administratie & Advies kan voor u de volgende aangiftes verzorgen:

  • BTW
  • Loonbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting ondernemer

Als het gewenst of nodig is, kan ik jaarstukken voor u opstellen. Ook het deponeren van de jaarstukken bij de KvK kan ik voor u verzorgen.