Significance Workshop particulier - Wat is jouw unieke manier om goed te doen - en hoe dan?!

Volgende workshop: woensdag 11 mei 2022 13:30u  in het Evertshuis in Bodegraven. 

Ja, ik geef me op!Als alles kan en niets onmogelijk is… 
wat zou voor jou dan zin, betekenis, verrijking, kortom #Significance geven? 


Heb jij enig idee waar jij je met hart en ziel voor zou willen inzetten omdat het de wereld beter en mooier maakt (en jou een blij(er) mens)? Daar gaan we mee aan de slag tijdens de Significance workshops.

De Significance workshop is een inspirerende en motiverende workshop voor mensen die hun leven willen leven met (meer) betekenis, maar nog niet zo goed weten hoe ze dat concreet kunnen doen.

We onderzoeken wat betekenis heeft en zin geeft in jouw leven. Verder gaan we na hoe jij jouw Significance op dit moment van je leven ervaart en hoe je dat graag zou willen ervaren in de toekomst. Tot slot bepalen we samen hoe je de eerste stappen naar een leven met meer #Significance kan zetten.

In de maanden na de workshop kan je ervoor kiezen om nog enkele malen contact te hebben om je te motiveren en te begeleiden om de eerste stappen ook ècht te zetten. 

Om geld geen rol te laten spelen bij de keuze om wel of niet deel te nemen aan de workshop, hanteren we het Pay as you like principe. In plaats van vooraf een vaste prijs te betalen, doe je eerst mee aan de workshop en bepaal je achteraf zelf wat voor jou de waarde is, rekening houdende met je eigen budget. Bij bedragen hoger dan € 0 ontvang je een factuur. Die kan je dan bijvoorbeeld bij je werkgever indienen om je Loopbaan- of vitaliteitsbudget te benutten.  (Voor de mensen die het prettig vinden om te weten: het referentiebedrag is ongeveer € 75 incl BTW)

  • referentie waardevolle middag
  • referentie brei in hoofd
  • referentie zachte duidelijke hand