Significance Bouwstenen

De Significance Bouwstenen zijn programma's waarin je kan ontdekken hoe je Significance in jouw leven, bedrijf of organisatie kan brengen. Er zijn zes modules: Start, Bouw Rapportage, Administratie, Begroten en Groei. 

Significance Start

In dit programma ontdek je jouw Significance. Je gaat op onderzoek uit wat helemaal 'jouw ding' is om te wereld mooier te maken en wat jou beweegt. Je ontdekt waar jouw hart ligt en hoe je dit in praktijk kan brengen. 

Significance Bouw

We gaan in dit programma op zoek naar op welke manier je kan zorgen dat wat jou beweegt, ook daadwerkelijk beweegt. Welke mogelijkheden zijn er en hoe zorg je dat er beweging blijft? 

Significance Rapportage 

In enkele sessies bepalen we welke informatie helpt om jouw missie meetbaar en en de meerwaarde van jouw bedrijf stuurbaar te maken. Vervolgens ontwerpt Aagje (in samenspraak met jou) een op maat gemaakte voor jou best leesbare (zo simpel mogelijke) rapportage. Deze rapportage geeft focus en houvast om te sturen en zo de juiste stappen vooruit te zetten en jouw doel te behalen. Een duidelijke rapportage met een door jou goed te af te lezen dashboard van cijfers uit de financiële administratie en andere gewenste KPI's is het resultaat. 

Significance Administratie 

Om het opstellen en genereren van rapportages simpel en efficiënt te houden, zorgt Aagje voor een optimale inrichting van jouw administratie(s). Voordat we daar aan toekomen, onderzoeken we samen welke cijfers in de toekomst houvast geven om te sturen. Met deze informatie wordt de administratie ingericht, zodat stuurinformatie gemakkelijk gegenereerd kan worden. 

Significance Begroten 

Begroten is keuzes maken. Organisaties die bewust bezig zijn met het koppelen van hun visie en missie aan hun begroting, hebben meer succes omdat ze gericht sturing geven aan de organisatie en zich goed bewust zijn waarom de keuzes gemaakt worden. 

Significance Groei

In het programma Groei gaan we dieper in op hoe je ervoor kan zorgen dat jouw Significance verder gaat dan jezelf. Hoe inspireer jij er anderen mee?