Mijn naam is Trudie Bukman - Schrier, ik ben de persoon achter Aagje Financial Consultancy & Control. En ik ben erg nieuwsgierig!

Inspiratie

Het leuke van mijn vak: je leert veel verschillende mensen kennen die heel veel verschillende dingen met vaak grote passie doen. En die daarover altijd ook nog eens heel interessante dingen te melden hebben. 

Voor mij als 'cijfertjes freak' is de combinatie van het werken met mensen èn cijfers en prachtige combinatie. Met het starten van mijn eigen kantoor in januari 2017 heb ik daarom een wens waar kunnen maken. 

Ervaring

In het verleden heb ik eerst jarenlang gewerkt als controller. Daarnaast heb ik 7 goede jaren bij een accountantskantoor gewerkt waar ik me ontwikkeld heb tot zeer ervaren assistent accountant.

Begin 2017 heb ik mijn eerste interim opdracht aangenomen als controller. Inmiddels ben ik vele opdrachten verder. Op dit moment werk ik als ZZP-er in part-time opdrachten als financieel manager en interim-controller bij diverse bedrijven. Daarnaast mag ik voor diverse kleine MKB-klanten de administratie verzorgen, daarin begeleiden en/of adviseren en de fiscale aangiftes verzorgen. Tot slot zijn er ook enkele particulieren waarvoor ik de aangifte Inkomstenbelasting jaarlijks verzorg. Een heerlijke mix van werkzaamheden dus! 

Opleiding

Na de HAVO ben ik in 1998 afgestudeerd aan de HES Rotterdam, afstudeerrichting HEAO Bedrijfseconomie.

Ik houd ervan om mij steeds te blijven ontwikkelen, onder andere door opleidingen te volgen. Zo heb ik de Post-HBO Controller opleiding voltooid aan de HES te Amsterdam. Daarnaast heb ik de studie voor Belastingadviseur gevolgd. In 2014 ben ik ingeschreven in het Register Belastingadviseurs (RB), nadat ik deze studie met succes had afgerond. Per 31 december 2021 heb ik mijn lidmaatschap bij het RB opgezegd.

Persoonlijk

Geboren te Gouda op 21 september 1976, ben ik de derde van de drie kinderen van Chris en Trudie Schrier. Ik ben getrouwd met Jan Willem Bukman en samen hebben we 2 zonen (2002 en 2005).