Delen = vermenigvuldigen.

 

Wiskundig klopt er geen hout van, op allerlei andere gebieden is het een waarheid als een koe. Delen = vermenigvuldigen. Als je er op  ‘Ecosia-t’ (Google, maar dan anders) kom je prachtige dingen tegen, onder andere een artikel van Michaëla Wierdsma. 

Toen ik dit artikel afgelopen zomer las, wist ik: zo wil ik het doen met Aagje. Dit is mijn manier. Michaëla Wierdsma verwoordt het zo: 'Delen is in ondernemersland; veel geven en dan zie je wel wat er gebeurt. Het is alsof je als docent voor de klas staat, je deelt kennis en je hoopt dat iets van die kennis de ander inspireert en dat naar die inspiratie gehandeld wordt. En wie weet hoor je nog eens iets van de ander.'

Ik las laatst het boek ‘Begin met het waarom’ en roep sindsdien heel hard dat ik Simon Sinek achterna wil: mensen inspireren de dingen te doen die hen inspireren.

Wat is een betere manier om te inspireren dan je eigen inspiratie te delen? Ik realiseerde me opeens: delen = vermenigvuldigen is mijn eigen Significance! Met het delen van mijn inspiratie maak ik de wereld een beetje mooier. En laat dat nu precies de missie van Aagje zijn.

Dat is de reden dat ik vanaf nu elke week een korte blog zal schrijven over wat mij bezig houdt tijdens de ontwikkeling van Significance en wat mij daarbij inspireert. Ik borrel nu al over van de ideeën waarover ik wil schrijven, ik ben in de laatste jaren al zoveel moois tegen gekomen dat ik graag wil delen!

Ben jij nieuwsgierig en wil je wekelijks wel wat inspiratie in je mailbox? Abonneer je dan op mijn blog, welke ik overigens passionately curious heb gedoopt. Maar daarover volgende week meer!  Elke week inspiratie in je mailbox?! Meld je hier aan!