Alles komt op tijd voor degene die wachten kan. - E. Pyle

Happy new year! Normaal stuur ik dit soort plaatjes niet zo snel door, maar deze heb ik in de afgelopen dagen wel een paar keer doorgestuurd. De eenvoud ervan trof me.


Met het doorsturen van dit plaatje, stuurde ik naar mijn idee een klein beetje liefde door. Als iets belangrijk is in en voor deze wereld, is het Liefde.
Liefde voor anderen, en -zeker zo belangrijk- liefde voor jezelf. Jezelf leuk vinden is het begin van een mooiere, positievere en liefdevollere wereld. Je wordt er een veel vrolijker mens van en dat geef je dan vanzelf weer door.

Wees dus een beetje lief voor jezelf. Wat ik bijvoorbeeld doe, is mezelf tijd geven. Tijd om te onderzoeken, zijweggetjes in te slaan en inspiratie op te doen. En daar geen haast in te hebben. Tijd om in kleine stapjes mezelf steeds beter te leren kennen. Ik geef mezelf tijd om fouten te maken, tijd om te realiseren dat dat niet erg is, tijd om ervan te leren en -indien nodig- een fout te corrigeren. 

Door een opmerking van mijn zwager Peter realiseerde ik mij dat ik in mijn eerste blog een fout heb gemaakt. Ik besefte dat ik mezelf te weinig tijd geef door in de blog aan te geven dat ik elke week een nieuwe blog zal schrijven. Daar wordt het voor mij niet beter van, en voor de lezers van de blog ongetwijfeld ook niet. Ik had daar een heel belangrijk woord aan moeten toevoegen, namelijk ‘ongeveer’. Tijd voor correctie dus!
Daarom bij deze: ik zal ongeveer elke week een blog schrijven. (Heel) soms zal die wat eerder verschijnen (zoals nu), veel vaker zal het waarschijnlijk iets langer dan een week duren.
En dat is helemaal niet erg.


Ongeveer elke week inspiratie in je mail? Meld je aan via deze link.